Wienas Shepherds

Wienas Shepherds

Mitt navn er Maiken og jeg driver kennelen Wienas Shepherds. Vi holder til på en stor inngjerdet tomt på Vormsund, jeg er aktiv innen agility og generell aktiv lydighet. Alle valper vokser opp hjemme i stua hos oss og blir sosialisert med barn, lyder, mennesker og dyr.

 

Jeg ble medlem av styret i NMASK, Norsk Miniature American Shepherd klubb i 2015. Da var vårt hovedmål å få rasen godkjent i Norsk Kennel Klub. 01.01.2018 ble rasen endelig godkjent og jeg gikk min egen vei videre og meldte meg ut av styret. Styrearbeidet gjorde at jeg fikk mye nyttig informasjon og brått fikk et ønske om å bidra med å dra rasen mot riktig retning.

 

September 2017 startet jeg hundetrenerutdannelsen ved Innlandet hundesenter. Der lærer vi om positive læringsmetoder og ble ferdigutdannet hundetrener med spesialfelt på adferd mars 2019.

Wienas Shepherds kan tilby valper etter helsetestede, sporty og premierte hunder. I noen kull vil det bli solgt valper etter dyktige Agilityhunder, der valpekjøpere vil få krav til å bruke hundene i en form for sport. Andre kull vil være fokusert mer på eksteriør. 


Wienas Shepherds tilbyr valpekurs til alle valpekjøpere for kun 500,-  Dette inkluderer 7 kurskvelder hvorav 1 kveld med kun teori.